Followers

Saturday, December 18, 2010

bejogging pepagi nie ke blog2 yang dah di terjah! =)

assalamualaikum..

selamat pagi sume..

mekaseh kerane sudi view blog kite..

letih sungguh yea pagi2 nie dok bejogging ke blog2 yang telah di terjah oleh kite..

bagi mreke yang ade cbox or wat so ever name box tuh..

kompem2 bile kite dok jalan & bace u guys punyer blog then b4 kite pegi close u guys nyer blog tuh..

kite dah tinggal kan jejak..

so tadi kite dah jumpe macam2 jenis blog..

ramai giles blog2 yang lawa..

siyesly kite berase sanad2 la jeles ok!

haha

blog kite nie pon xde ape yang menarik..

xbanyak info pon yg kite bagi..

ape yang ade just only story morry about me..

2 jer..

so..kite akan meneruskan tok bejogging d blog2 yang bakal d terjah sebentar lagi..

bagi mreke yang dah view tu..

tinggal kan la jejak supaye kite boleyh view u guys punyer blog..

ade yang dah tinggal kan jejak..

but bile kite nak view jer xboleyh nak bukak..

so tu jer tok pagi nie..

thanks again kepade mreke yang komen2 & view blog kite..

(^_^)

salam!

6 comments:

  1. terharunya sy baca post kamu ni..sob2....

    ReplyDelete
  2. ur welcm nissa.. =)
    thanks jugak sebab view blog fatin..

    ReplyDelete
  3. nak follow3 tapi takde tmpat nak follow.t tinggal kan link t dyg jejak sini selalu k? :)

    ReplyDelete
  4. ok..
    sekarang aten dah kuar kan tempat untuk kkwan blog follow aten =)

    ReplyDelete