Followers

Monday, December 27, 2010

Contest Gambar Paling Chill

assalamualaikum..

kite bace kat chat box kite ade owang ajak kite join this contest..

so kite try nak join..

(^_^)

( click gambar tok join yea )

syarat-syarat :

1-  Tangkap gambar korang PALING CHILL tak kisah individu atau ramai-ramai. Boleh edit kalau suka. Caption gambar kena buat tagline sendiri contoh : 'Kami Happening, anda?!!'.  (tak perlu cerita tentang gambar, aku cuma mahu tagline)

kami suka senyum! ~


*haha..kocik lak pic..sile la klik pade pic tok tumbesaran ekk..huhu =P




2-  Buat entri pasal contest ni. (itu sudah mesti). Linkkan URL entri korang ke entri ini. Tajuk entri : "CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!" (dah)


3-  Letakkan banner contest ini di entri anda, dan sidebar juga. Linkkan ke entri ini.
(dah)


4- Follow blog ini, i mean blog HUTAN KABUT ..
(dah)


5-  Tag paling koman 3 blogger. pastikan mereka tahu contest ini. :)
(dah)


fayyazmii


hamiz ataillah


La Dolce Azila




6- Bagi tahu anda suka warna apa jugak. :)
pink!




semoga berjaya menjadi gila-gila. hadiah ??!! ade laa.. (jangan expect aku bagi seketul laptop atau i phone)..

semakin banyak penyertaan, semakin banyak hadiah aku rasa nak bagi.

 :) SELAMAT MENCUBA!!!

Tarikh tutup : 31 DISEMBER 2010


2 comments:

  1. ok!!!chilll!!!!!


    thanks for joining yep..

    already folo:P

    ReplyDelete
  2. chilll...

    (^___^)

    ur welcm..=)

    thx..

    ReplyDelete